Freelance bogholder

Med en freelance bogholder betaler du kun, når du har brug for hjælp – det er nemt og overskueligt.

Bogføring til mindre virksomheder

Driver du en mindre virksomhed, så er der ofte hverken opgaver eller luft i budgettet til at beskæftige en bogholder på fuld tid. Her kommer freelance bogholderen ind i billedet. Har du en freelance bogholder tilknyttet din virksomhed, så betaler du kun, når du har brug for bogføring. Samtidigt har du stadig den tryghed, der ligger i at have en fast person til at lave dine regnskaber.

Som bogholder og erklæret talnørd med base i centrum af København tilbyder jeg professionel bogføring for mindre virksomheder. Skriv til mig på teis@talnoerden.dk eller ring på 60 15 20 91, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Jeg nørder med tal – hvad nørder du med?

Lad mig hjælpe dig med din bogføring og ordne dine regnskaber, så du kan nørde med det som du er bedst til.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Professionel og erfaren freelance bogholder

Efter min opfattelse er tillid og gennemskuelighed næst efter erfaring noget af det vigtigste, når det drejer sig om regnskab. Du skal kunne stole på din bogholder, så du kan være sikker på, at dine regnskaber er korrekte og overholder alle gældende regler.

Jeg tilbyder som bogholder:

  • God, professionel dialog.
  • Erfaren regnskabshjælp.
  • Et gennemskueligt regnskab leveret til tiden.

Få tilbud på bogføring

Har du brug for hjælp til bogføring på freelance basis i København, så kontakt mig. Skriv til mig på teis@talnoerden.dk eller ring på 60 15 20 91, så giver jeg et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i korrekt og veludført regnskab i din virksomhed, så kan jeg hjælpe. Jeg har erfaring med bogføring for forskellige størrelser af virksomheder og kan stå for både den daglige bogføring samt moms- og årsregnskab. Min erfaring er både som den lille brik i store regnskabsafdelinger eller som ansvarlig for alt regnskab for små virksomheder.

Mine priser er, hvor alle kan være med, og jeg sørger for personlig kontakt samt høj sikkerhed og kvalitet. Lyder det som den rette løsning for dig, så kontakt mig endelig. Skriv til mig på teis@talnoerden.dk eller ring på 60 15 20 91, så sender jeg et uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag

09.00 – 17.00

Referencer

Teis står for virksomhedens bogholderi og årsregnskab. Han er super dygtig, fleksibel og han har altid tid når man ringer. Jeg vil gerne anbefale ham til andre.

Michael Rongsted, GKR Solutions

Teis er meget professionel og fleksibel. Kvaliteten på Teis’ arbejde hænger godt sammen med prisen. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde og anbefaler ham meget gerne.

Søren Westergaard, Sofie Kælderen

Teis er super dygtig og meget fleksibel. Jeg har stor tillid til Teis’ arbejde, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Charlotte, Colour Design

Vi dækker hele Danmark