bogholder frederiksberg heroshot

Bogholder Frederiksberg, Amager, Østerbro m.fl.

Ligger dit firma på Frederiksberg, Østerbro eller på Amager og mangler du en god bogholder, så kontakt mig. Som erfaren bogholder og erklæret talnørd kan jeg hjælpe dig med dine regnskaber – og det endda til en rigtig fornuftig pris!

Kontakt mig, hvis du har brug for en kompetent bogholder. Skriv til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på 60 15 20 91, jeg vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Professionel og kompetent bogholder

Tillid og gennemskuelighed er efter min opfattelse vigtigt, når det drejer sig om regnskab. Du skal kunne stole på din bogholder, så du kan føle dig sikker på, at dine regnskaber er lavet korrekt og overholder alle gældende regler.

Jeg tilbyder dig:

  • God, professionel kommunikation.
  • Kompetent hjælp og et gennemskueligt regnskab.
  • Regnskaber leveret til tiden.

Få et tilbud på bogføring

Leder du efter en bogholder og ligger dit firma på Frederiksberg, Østerbro, Amager eller et andet sted i eller tæt på København, så kontakt mig. Skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på 60 15 20 91, så giver jeg et tilbud på bogføring.

Talnoerden.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK