freelance bogholder heroshot

Freelance bogholder

Driver du en mindre virksomhed, så er der ofte hverken opgaver eller luft i budgettet til at beskæftige en bogholder på fuld tid. Her kommer freelance bogholderen ind i billedet. Har du en freelance bogholder tilknyttet din virksomhed, så betaler du kun, når du har brug for bogføring. Samtidigt har du stadig den tryghed, der ligger i at have en fast person til at lave dine regnskaber.

Som bogholder og erklæret talnørd med base i centrum af København tilbyder jeg professionel bogføring for mindre virksomheder. Skriv til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på 60 15 20 91, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Professionel og erfaren freelance bogholder

Efter min opfattelse er tillid og gennemskuelighed næst efter erfaring noget af det vigtigste, når det drejer sig om regnskab. Du skal kunne stole på din bogholder, så du kan være sikker på, at dine regnskaber er korrekte og overholder alle gældende regler.

Jeg tilbyder som bogholder:

  • God, professionel dialog.
  • Erfaren regnskabshjælp.
  • Et gennemskueligt regnskab leveret til tiden.

Få tilbud på bogføring

Har du brug for hjælp til bogføring på freelance basis i København, så kontakt mig. Skriv til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på 60 15 20 91, så giver jeg et uforpligtende tilbud.

Talnoerden.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK